Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Antalyaspor arasında oynanan maçta ilginç anlar yaşandı. AKP'li Berat Albayrak ve ailesinin kanalı olan A Spor ile A Haber'e Sivassporlu taraftarlardan büyük tepki geldi. Yiğidolar maç içerisinde sık sık 'A Spor dışarı' tezahüratlarında bulunurken taraftarların sesleri sık sık kesildi.

Fenerbahçeli taraftarların başlattığı kampanyaya dün Sivasspor taraftarları da destek verdi. Berat Albayrak'ın kardeşi olan Serhat Albakrak'a ait olan A Spor kanalına bir tepki de Sivasspor taraftarlarından geldi. Sarı lacivertli taraftarlar Başkan Ali Koç'a yönelik sert eleştirilerde bulunan A Spor kanalını boykot ederken dün akşam oynanan Sivasspor Antalyaspor maçında da bunun bir benzeri yaşandı.

A Spor Dışarı Tezahüratları

Sivassporlu taraftarlarda bu eylemle katılarak maç boyunca 'A Spor dışarı' tezahüratlarında bulunarak Albayrak grubuna tepkilerini sert bir dille gösterdiler. A Spor kanalı tarafından canlı yayınlanan Sivasspor Antalyaspor maçında 'A Spor dışarı' tezahüratları mücadele boyunca devam ederken A Spor rejisi de sık sık sesi kısarak bu anları protesto ettiler.

Sivassporlu taraftarların kupa maçının yayıncısı olan A Spor'a tepki göstermesi yandaş medya tarafından kınanırken o anlar ise amatör kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Editör: TE Bilişim