Göztepe Beşiktaş maçında yaşanan kural hatası sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir bazı açıklamalarda bulundu. VAR kayıtları konusuna da değinen Özdemir, böyle bir şeyin söz konusu olmadığına değinerek bunların açıklanmasının mümkün kılınamayacağını söyledi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Riva'da düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi. 2019-2020 sezonunda gerekenden fazla şeylerin gündemi yorduğunu dile getiren Özdemir, hem projelerden hem de çalışmalardan bahsetti.

Göztepe Beşiktaş Maçı İncelemede

Beşiktaş tarafından Göztepe maçına yönelik kural hatası başvurusunu değerlendiren Özdemir, Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından da söz etti. Özdemir, Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından kendilerine gelen itirazlar sonucunda kural hatası olup olmadığı yönünde incelemelerin devam ettiğini belirterek sürecin devam ettiğini ifade etti. Göztepe maçının tekrar edilip edilmeyeceği yönündeki kararların önümüzdeki günlerde verileceğine dikkat çeken Özdemir, Fenerbahçe maçının VAR kayıtları konusuna da değinmeden geçemedi.

VAR kayıtlarının açıklanmasının mümkün olmadığını belirten Özdemir, bir iki ligde bundan önce VAR kayıtlarının açıklandığını ancak onların bilgi amaçlı olduğunu ifade etti. VAR kayıtlarında açıklamanın büyük bir kaos getireceğini söyleyen Özdemir, VAR sisteminin kötülenmesinin kimseye bir yarar getirmeyeceğini de belirtti.

Editör: TE Bilişim