Trabzonspor, Alanyaspor Ziyaretinden Mağlup Döndü

Trabzonspor, Alanyaspor Ziyaretinden Mağlup Döndü
Trabzonspor, Alanyaspor'a 2-1 yenilerek dış sahada 7 maçtır kazanamıyor. Bu durum, takımda moralleri iyice bozdu.

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor'a konuk oldu ve 2-1'lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuç, bordo-mavililerin dış sahada yaşadığı kötü gidişatı sürdürdü. 2024-25 sezonunda henüz deplasman galibiyeti elde edemeyen Trabzonspor, 1985-86 sezonundan sonra bir sezonun ilk 7 deplasman maçında galibiyet alamayan ikinci takım oldu. Özellikle Alanyaspor karşısında yaşanan bu mağlubiyet, takımdaki moralleri iyice bozdu ve hakem kararlarına yönelik tepkileri de beraberinde getirdi.

Trabzonspor, bu sezon öne geçtiği Süper Lig maçlarında 11 puan kaybı yaşadı. Bu durum, 2023/24 sezonunun tamamında kaybedilen puan miktarını aşarak, takımın bu sezonki en kötü istatistiği oldu. Alanyaspor ile son iki maçını kaybeden Trabzonspor, bu şanssızlığı kıramadı ve Akdeniz ekibiyle olan rekabetinde zor günler geçirmeye devam ediyor.

Takımın sezon başında transfer ettiği Denis Dragus, Alanyaspor filelerine gönderdiği golle bordo-mavili ekipteki en erken deplasman golünü atmışken, aynı zamanda kendi kalesine gol atmış oldu. Bu durum, Trabzonspor'un savunma zaaflarını da gözler önüne serdi.

Alanyaspor maçı, Rıza Çalımbay'ın ardından en fazla Süper Lig maçında görev yapan teknik direktör Şenol Güneş için de talihsiz bir karşılaşma oldu. Güneş, Alanyaspor'a karşı sekizinci kez sahaya çıktığı maçında ilk yenilgisini aldı. 

Yerel basında, Trabzonspor'un bu mağlubiyeti farklı başlıklarla ele alındı. 'Buz gibi gol verilmedi' ve 'Önce bu rezilliği ortadan kaldırın' gibi manşetler dikkat çekti.132362 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.