Trabzonspor, Persepolis'le golsüz berabere kaldı

Trabzonspor, Persepolis'le golsüz berabere kaldı
Trabzonspor, Erzurum'da yaptığı hazırlık maçında İran ekibi Persepolis ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor, Erzurum'daki hazırlık kampının üçüncü maçında İran'ın Persepolis takımına karşı sahaya çıktı. Teknik direktör Fatih Tekke, Zob Ahan Esfahan maçında 4-0'lık galibiyet elde eden ilk 11'i bu mücadelede de tercih etti. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan karşılaşmada Trabzonspor, özellikle ilk yarıda etkili bir oyun sergileyerek topa daha çok sahip oldu ve rakibine fazla pozisyon şansı tanımadı.

8. dakikada Batagov'un pasıyla topla buluşan Felipe Augusto'nun şutu, Persepolis kalecisi Niazmand tarafından kurtarıldı. 39. dakikada ise Visca'nın ceza sahası içinden yaptığı vuruş da gol olmadı. İkinci yarıya da etkili başlayan bordo-mavililer, 54. dakikada Mustafa'nın düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Sikan'ın şutunu Persepolis kalecisi kornere gönderdi. 56. dakikada Folcarelli'nin ortasında Augusto'nun vuruşu da auta çıktı. Persepolis, 65. dakikada Alipour ile önemli bir pozisyon yakaladı ancak Uğurcan Çakır'ın başarılı kurtarışı gole izin vermedi. Maç, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Kampın altıncı gününde sakatlıktan dönen Nijeryalı golcü Paul Onuachu, bireysel koşular gerçekleştirdi. Onuachu'nun birkaç gün içinde takımla birlikte antrenmanlara başlaması bekleniyor.

246046-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.