TS'den istifa eden Ağaoğlu'nun yeni hedefi belli oldu! TFF Başkanlığı mı, milletvekilliği mi?

TS'den istifa eden Ağaoğlu'nun yeni hedefi belli oldu! TFF Başkanlığı mı, milletvekilliği mi?
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor başkanlığından istifa eden Ağaoğlu yeni hedefinin TFF Başkanlığı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde istifa kararı alan Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Ağaoğlu'nun bundan sonraki planlarının ne olduğu merak konusuydu.

Fotospor'un haberine göre: 

Ağaoğlu'nun siyasete girmesi yönünde teklifler olduğu ama kendisinin buna sıcak bakmadığı, Ağaoğlu'nun kafasında TFF başkanlığı olduğu iddia ediliyor.

Haziran ayında yapılması planlanan TFF başkanlığı seçimleri için aday olmasını isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. 

Siyasete girmek istemiyor

İddiaya göre Ağaoğlu bir partiden gelen milletvekilliği teklifini kabul etmedi. Sebep olarak ise  siyasete sıcak bakmadığı ve öncelikle dinlenmek istediği bildirildi.

Her kesimden sevilen bir isim olan ve uzun yıllar sonra Trabzonspor'a şampiyonluğu getiren başkan olarak, bu sevginin siyaset yüzünden bölünmesini istemiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.