İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’un Of ilçesinde yaşayan kuzeni Sefa Dönmez, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. 3 kurşunun isabet ettiği Dönmez, Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün haberine göre, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy’un Sefa Dönmez’e tabancayla ateş ettiğini belirtti. 

Saygı Öztürk'ün aktardığına göre, Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez hayatını kaybetti. 

süleyman-soylu-nun-kuzeni

 İçişleri Bakanı Soylu da cenazeye katılmak için Trabzon’a hareket etti.

AKP Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ise bir tartışma sonucu Faruk Ulusoy’un Sefa Dönmez’e tabancayla ateş ettiğini belirtti.

VALİ: ŞÜPHELİ YAKALANDI

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, saat 21.00’de SÖZCÜ’nün sorusu üzerine şüpheli Faruk Ulusoy’un yakalandığını söyledi. Vali Ustaoğlu, konuyla ilgili başka bilgi vermedi.

TRABZON VALİLİĞİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE

* “18.7.2022 günü sat 19.00 civarında Of ilçe merkezinde, maktul Sefa Dönmez ile aralarında daha önce adli makamlara da intikal eden bir husumetleri bulunan zanlı F.U, olay yerinde karşılaşmış, yaşanan sözlü tartışma sonrası zanlı F.U., tabancayla 5 el ateş ederek maktul Sefa Dönmez’in ağır yaralanmasına sebebiyet vermiş, yaralı Sefa Dönmez hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

* Zanlı F.U., olayda kullandığı silahla birlikte olay yerinde yakalanmış ve adli makamlara teslim edilmiştir.”

Editör: Gökçe Sevim