İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! 2.turu kıl payı Müsavat Dervişoğlu önde bitirdi İYİ Parti'de seçim 3. tura kaldı! 2.turu kıl payı Müsavat Dervişoğlu önde bitirdi

Fatih, Sultanahmet Peykhane Sokak'ta bulunan tarihi binada şiddetli yağmur sonrası çökme meydana geldi. Ekipler çökme sırasında binada kimsenin olup olmadığından emin olmak için arama yaptı. Binada çökme yaşandığı anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Sultanahmet Peykhane Sokak'ta bulunan ve yıllardır kullanılmayan tarihi binanın üst katında akşam saatlerinde kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, binanın etrafına şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Esnafın binada kalanlar olduğunu söylemesi üzerine ekipler, arama kurtarma köpeği ile binada arama yaptı. Çalışma sonucu binada kimsenin olmadığı tespit edildi. 

Bina tarihi olduğu için Anıtlar Kurulu tarafından inceleme yapıldıktan sonra yıkım çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.

Editör: Habererk Com