Suriyeli bir kadın, sokak röportajında Türk milletine saygısızlık etti. 2011’den beri Türkiye’de yaşayan kadın, Türkleri ‘Cahil, açgözlü, zalim’ diye suçladı. Türkiye, göç politikasının olmaması ve sınırlarını açık tutması nedeniyle milyonlarca Suriyeli’yi kontrolsüz bir şekilde ağırlamak zorunda kaldı.

Türk milleti, zaten ekonomik krizle boğuşurken, Suriyelilerin masraflarını da karşılamak durumunda kaldı. Buna rağmen, bazı Suriyeli sığınmacılar, Türk milletine karşı nankörlük ve küstahlık gösteriyor. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, bir Suriyeli kadın, Türk milletini aşağılayan sözler sarf etti. Türk milletinin ‘Bedava yaşıyor’, ‘Filistin için yalan söylüyor’, ‘Kitap okumuyor’ dedi.

150 metreden uçuruma düştü burnu bile kanamadı 150 metreden uçuruma düştü burnu bile kanamadı

Kadın, ‘Sıkıldık bıktık, başka bir dünya varsa gideceğiz’ diyerek, Türk milletine lanet okudu. Videonun çevresinde toplanan Türk vatandaşları, kadına tepki göstererek, ‘Ülkene dön’ diye bağırdı. Video, sosyal medyada yayıldıkça, Türk vatandaşları büyük öfke duydu. Kadının sözleri, haklı bir şekilde eleştirildi.

Kaynak: Haber merkezi