6 Şubat'ta meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde büyük yıkım yarattı. 2023 Survivor’un yeni sezonuna yaşanan depremler nedeniyle ara verilmişti. İlan edilen Milli Yas sebebiyle diziler yeni bölümlerini yayınlamamış, televizyonlar deprem özel yayınlarını sürdürmüştü. Survivor yarışması da deprem felaketi sebebiyle  yayınına ara vermişti. İzleyiciler dışarıyla iletişimi olmayan bir adada yaşayan Survivor yarışmacılarının depremden haberi olup olmadığını merak ediyor. Daha önceki sezonlarından birinde Covid 19 salgını  Acun Ilıcalı tarafından yarışmacılara bildirilmişti. Peki, Survivor yarışmacıları depremi öğrendi mi? Survivor devam ediyor mu, yayından kaldırıldı mı? İşte Survivor hakkında merak edilenler…

Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu?

Survivor yarışmacıları konsepti gereği yarışmacıların yarışma süresince iletişim ve bağlantı kurmaları yasak. Depremin yarışmacılara söylenip söylenmediği bilinmiyor. Ancak, geçtiğimiz yıllarda Covid 19 ilk çıktığında Acun Ilıcalı yarışmacıları özel konseyde toplayıp, durumu açıklamıştı. Survivor yarışmasının devam edeceği tahmin ediliyor. Yarışmacılara depremin anlatıldığı anların da yeni bölümlerde yayınlanması ön görülüyor.

Survivor yayından kalktı mı?

TV8 yayın akışında Suvivor 2023 bulunmuyor. Yarışmanın ne zaman yayınlanacağına dair şu ana kadar bir açıklama yapılmadı.

Editör: Merve Kankan