Taksilerde %100 zamlı tarife başladı

Taksilerde %100 zamlı tarife başladı
Afyonkarahisar'da taksi işletmelerinin zamlı fiyat tarifesi % 100 arttı. Minibüs ve toplu taşımalarda da fiyat tarifelerinin de zamlanacağı sinyali verildi.

Afyonkarahisar'da taksi işletmelerinin zamlı fiyat tarifesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  tarafından açıklandı. Afyonksarahisar'da taksi tarifesi % 100 arttı. indi -bindi  35 TL'den 70 TL'ye çıkarken ilk açılış 15 TL'den 30 TL'ye çıktı. Mesafe tarifesi kilometre başına 10 TL’den 20 TL’ye çıktı.
Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş:Yeni fiyat tarifesi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yönetim kurulunda onaylanarak uygulanmasına karar verildiğini bildirerek, minibüs fiyat tarifeleri üzerinde de çalışmalarımız devam ediyor zam kaçınılmaz oldu dedi.
Bu fiyatlar emsal gösterilerek tüm Türkiye'de geçmişteki uygulamalara bakılarak zam uygulaması  kaçınılmaz bir durum olduğu görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.