Tanju Özcan’dan Akşener’e gönderme

Tanju Özcan’dan Akşener’e gönderme
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Kılıçdaroğlu göndermeli tebrik mesajı geldi.

CHP tarafından 2’nci kez kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e gönderme yaptı.

Kurultay’da yeniden İYİ Parti Başkanı seçilen Meral Akşener’i tebrik eden Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir göndermede bulundu.

Tanju Özcan şu paylaşımı yaptı:

"Sayın Akşener’in bugünkü İYİ Parti kurultay konuşmasını çok dikkatli bir şekilde dinledim. Gerçek bir yurtsevere yakışan bir samimiyet, içtenlik ve öz eleştiri vardı.

Ben bu konuşmadan sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun niye kazanamadığını çok daha iyi anladım.

Uğradığı tüm haksızlıklara rağmen kararlı bir şekilde yürüyen ve yeniden İYİ Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Sayın Meral Akşener'i kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."

özcan tweet-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.