Odatv’de yer alan habere göre; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sürpriz bir ziyarete imza attığı bildirildi. Başkan Tanju Özcan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı partisinin genel merkezinde ziyaret ettiği vurgulandı.

Ümit Özdağ, Tanju Özcan'ı genel merkezin kapısında karşıladı. Özdağ, daha sonra Özcan ile makamında görüştüğü vurgulandı. Görüşme sonrası açıklama yapan Ümit Özdağ, Türkiye siyaseti üzerine önemli sohbetler gerçekleştirdiklerini ve bu sohbetlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, görüşmenin ardından soruları yanıtladı.

Tanju Özcan, Ümit Özdağ’ın kendisini daha önce ziyaret ettiğini, bugünkü ziyaretinin de iade-i ziyaret olduğunu belirtti.

Tanju Özcan geçen hafta düzenlediği basın toplantısıyla altılı masaya seslenerek “Beni aday gösterin. Siyasette bazen görev verilir, bazen de göreve talip olunur. Ben göreve talibim” demişti.

Bu açıklamanın gündeme gelip gelmediğini sormamız üzerine Tanju Özcan, adaylık konusunun konuşulmadığını söyledi.

Zafer Partisi’nin Memleket Partisi, Adalet Partisi ve Demokratik Sol Parti ile ittifak kurma üzerine yaptığı toplantıları, “Siyasette belli konularda uzlaşan partiler bir araya gelebilir” dedi.

CHP’den bir yıllığına ihraç edilmesi nedeniyle Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’ne davet edip etmediği sorusuna ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sadece iade-i ziyaret buluşmasıydı. Tabi ki siyasi konular da konuştuk” diye yanıt verdi.

Editör: Ali Özyiğit