MFÖ Grubunun üyelerinden, 3 kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı tekrar nükseden ve tedavi görmeye başlayan Özkan Uğur’dan kötü haber geldi. Ünlü sanatçının 3 aydır yoğun bakımda tedavi altında olduğu öğrenildi. Yoğun bakım süreci ardından ünlü isim entübe edildi. Ailesini ve sevenlerini üzen bu haber ile acısını sosyal medya hesabından dile getiren Tarkan, Özkan Uğur için dua istedi. Tarkan’ın sosyal medya hesabı instagramdan yaptığı paylaşım şu şekide, "Çok sevgili Özkan Uğur'a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz. DUALARINIZI ESİRGEMEYİN" 

tarkan-4

YEĞEN’DEN ASILSIZ HABER PAYLAŞIMI

Özkan Uğur’un yeğeni Özlem Uğur sosyal medya hesabı twitterdan, amacası hakkında çıkan asılsız haberler için bir paylaşım yaptı. Acı içindeki genç yeğen şunları paylaştı, “1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayımlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz.”

Türk doktorlarının yoğun çabası ve Allah’ın izniyle Özkan Uğur’un en kısa sürede sağlıklı gğnlerine kavuşmasını dileriz.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı