Tekirdağ'da İşçi Servis Minibüsleri Çarpıştı, 18 Kişi Yaralandı

Tekirdağ'da İşçi Servis Minibüsleri Çarpıştı, 18 Kişi Yaralandı
Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında iki işçi servis minibüsü çarpıştı. Kazada toplam 18 kişi yaralandı.

Tekirdağ ilinde iki işçi servis minibüsünün çarpışması sonucu 18 kişi yaralandı. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi ve bölgeye acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, kazanın nedenini araştırmak üzere inceleme başlattı. Minibüslerin çarpışma anında hızlarının ne olduğu ve sürücülerin durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Kazanın ardından bölgedeki trafik akışı bir süreliğine durduruldu. Yetkililer, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yolun yeniden trafiğe açılacağını duyurdu.191833 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.