MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trendyol Süper Lig'deki olaylı Ankaragücü-Rizespor maçının ardından hakeme saldıran kişiye tepki gösterdi, ancak TFF'nin olayları sakinleştirmek yerine körüklediğini ve Türkiye'nin imajına zarar verdiğini iddia etti.

Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu Süper Lig ekibinin yeni hocası belli oldu

Bahçeli, “Hakemimize karşı yapılan vandal saldırıyı ön şartsız lanetliyoruz. Ancak bu kaba güç gösterisini Türkiye'nin imajını yaralamak için kullananlar bir kaşık suda fırtına koparanları, aynı derecede maksatlı buluyoruz. Bu kapsamdaki hedef, sahaları ve tribünlerin ateşiyle toplumsal tansiyonu yükseltmek, Türkiye karşıtı çevrelerin eline koz vermek istikrarsızlığa çanak tutmaktır. Oyunu görüyoruz, kumpası fark ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi.
Büyükekşi ise, istifa etmediğini ve TFF'nin seçimle iş başına gelen ve seçimle ayrılan bir kurum olduğunu vurguladı.
Büyükekşi, “TFF seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum. Görevden alma-verme gibi bir olay yok. Görevimin başındayım. İnsanları anlamıyorum niye böyle yapıyorlar? Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi