TUĞRUL TÜRKEŞ ÖNEMLİ MESAJLAR VERİYOR

 

 

 

 

Tuğrul Türkeşin bu gün gazetelere verdiği söyleyişiye baktığımızda verdiği mesajlar önemli hem AKP ye hem MHP ye önemli göndermeler yapan Tuğrul Türkeşin mesajlarını yorumlamak lazım!

 

 

 

Birincisi AKP ye şahsınla ilgili ben size destek verdim diye Bahçeli beni babamın partisinden ihraç ettirdi,şimdi Başkanlık yardımcılığını ben hak ettiğim halde siz Başkanlık yardımcılığını Bahçeli ye vermemeniz lazım göndermesi…

 

 

 

İkincisi Bahçeli yi hem uyarıyor hem AKP yi de uyandırıyor! Bahçeli partisinde gücü nü kaybetti meclis oylamasında fire verir derken Bahçeliye de bu son şansın milletvekillerine hakim olamazsan gidicisin ona göre diyor!

 

 

 

 

AKP ye ise Başkanlık için mecliste referandum oylaması çıksa bile referandum da kaybetme riski var bu yeniden Sn.erdoğanın meşruiyetini tartışmaya açacağı gibi AKP nin çözülmesine yol açar örneğini Özal üzerinden yapıyor!Makul ve mantıklı uyarılar bunlar!Açıklamalarında kendi ile gelecek kaygı ve çekincesi de açıkça görülüyor.Biliyorki artık kendine AKP nin ihtiyacı kalmamıştır,siyasi çöplükte yer alma endişesi,kardeşinin kaderine mahkum olması bu açıklamaları yaptırmış olabilir!

 

 

Aldığımız başka bir bilgi ise Kıbrıs ta babasına ait evin harabe olarak durması,orayı müzeye çevirmek için ödenek çıkartamaması üzerine yakın kaynaklar burada süslük gibi oturuyoruz ismimiz var kendimiz yokuz diye hayıflanıyormuş!Çok haksız değil ama kendi soyuna ihanet eden kekliklerin kaderi bu başka ne diyebilirimki Sn.Tuğrul beyciğim?