ERBAKAN HOCA KÜLLİYESİ VE BAŞBUĞ TÜRKEŞ

 

 

 

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul da kaçıncısı bilmiyorum ama bir çok esere adı verilen Erbakan Külliyesi isimli bir kültür merkezini açarken Erbakan hocamızın ismi ve idealleri asla unutulmayacaktır derken geldiği yeri gömlek değiştirdim dese de unutmadığını dünya ya ilan etti.

 

 

Erbakan’ın ideallerini yaşat masalarda Tayyip Erdoğan’ın ideallerini yaşatan MHP genel merkezi Devlet Bahçeli ve Oğul Türkeş bu açılışı seyretmişlerse acaba yüzleri kızarıp! Ulan biz ne vefasız adamız Türleşin çileli ömrü ile elde ettiği siyasi birikimi beleşten yerken Başbuğ Türkeş’in ismini bir üniversiteye bir kültür merkezine köprülere ve eserlere veremedik demişler midir?

 

 

 Oğul Türkeş ise güya Kıbrıs’tan ve Türk dünyasından sorumlu Başbakan yardımcısı Babası Türkeş’in Kıbrıs’ta ki harabe evi müzeye çevireceğiz hemen yapacağız dedikten sonra seneler geçmiş olmasından acaba utanmış mıdır? diye kendi kendime soruyorum işte?

 

 

 

Balgat ne yaparsa yapsın,ne yapmazsa yapmasın onu sorgulamadan çok yaşa Bahçeli bilge lider,yolundayız diyenler ise acaba bu soruları ne zaman soracaklar merak ediyor insan? Bahçeli nin yolunda oldukları sadece kuru kuruya Türkeşçiyiz diyerek ispatlayan mankurt’lar sürüsüne diyecek bir şey yok!

 

 

 

Ahde vefası olmayan bir hareket haline 20 yılda çevrilerek,devşirilerek bitirilen güzel duygularımız böyle bitirildi! Yazma diyorlar hadi gel sende yazma? Tayyip Erdoğan belki başkanlık rejimi için ülkücü oyları alma adına belki önümüzdeki günlerde Başbuğumuzun ismini bir esere verdirebilir diyorum! Başbuğ Türkeş’in bu gün 99.doğum yıldönümü ben bu gün bunları yazmakla yetineceğim beni anlayan ülküdaşlarıma.