CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'e yaptığı nezaket ziyaretinin yankıları sürüyor.

Ziyaret sonrasında birçok MHP’li sosyal medya hesabından Türkeş Ailesi’ni hedef aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Metin Özkan da Türkeş Ailesi’ni eleştirdi.

Ciddigazete sitesinin haberine göre, bunun üzerine Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş'i ve çocuklarının eleştirilmesine ilk tepki, Alparslan Türkeş'in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'ten gelmişti. Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş da nezaket ziyareti için yapılan eleştirilerin Türkeş’in dünya görüşüne aykırı olduğunu vurguladı.

''Kardeşlerimin başına bir şey gelirse karşınızda beni bulursunuz"

Merhum Alparslan Türkeş'in ilk eşinden dünyaya gelen oğlu MHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş de tartışmaya dahil oldu. Türkeş ailesine karşı yapılan eleştirilere tepki gösteren Tuğrul Türkeş, daha önce "Sarhoşlara cevap vermem" dediği MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a mesaj gönderdi.

"Bir daha Türkeş ismini ağzınıza almayın" diyerek sert ifadeler kullanan Tuğrul Türkeş, "Onlar benim kardeşim. Kardeşlerimin başına bir şey gelirse karşınızda beni bulursunuz" diye vurguladı.

Editör: TE Bilişim