Basketbol hayatını Suriye'de sürdüren Türk basketbolcu Kemal Canbolat'ın Suriye'deki gece hayatına ait paylaşımı ülkedeki yaşantıyı gözler önüne serdi. "Burada savaş falan yok, gece hayatı akıyor. Suriyeliler, Türkiye'deki kurulu düzenlerini bırakmak istemiyor" dedi.

Suriye Basketbol Ligi takımlarından Al Wahda Damascus'ta forma giyen Kemal Canbolat, TikTok hesabından ülkedeki yaşantıya ilişkin görüntüler paylaştı. Suriye'de arkadaşlarıyla gittiği bir restorandan görüntü paylaşan Canbolat, "'Savaş var' dediğiniz Suriye'de Amerikalı takım arkadaşımla restoranda oturuyorum." paylaşımı gündem oldu.

"BEN ŞERİATÇI KAFADAN KAÇIYORUM"

Paylaşımına gelen tepkiler üzerine bir paylaşım daha yapan Canbolat, "Bazı arkadaşlar bana yiyorsa İdlib'e git diyorlar. Siz ruh hastası mısınız? Ben şeriatçı kafadan kaçıyorum. Ülkem adına en büyük endişem bu, ne işim var İdlib'te? Hem O bölgeye milyon Türk gitti ve gidiyorlar ve bizim askerlerimiz var. İnsanların görmesi gereken yerler Suriye'nin diğer şehirleri ve ben bunları halkıma göstereceğim." ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım