Landesliga’da mücadele veren Türkiyemspor Berlin’in genç yetenekleri Tecrübeli antrenörler Hasan ve Emirhan Çil’in yönetiminde şimdiye kadar müthiş bir lig oynuyorlar.

Deplasmanda  havaların soğumasıyla -5 derecede sahaya çıkan genç yetenekler soğuk havada topu kontrol etmekte iki tarafta zorlandılar.

1.-1

Maçın ilk 15 dakikasında adete tek kale oynayan Çil’in talebeleri topu bir türlü ağlara gönderemedi.

Ev sahibi Blankenburg ilk kontradan kalktığı atağı gole çevirerek 1 - 0 öne geçmeleri o ana kadar süpriz oldu . Bu golden fazla etkilenmeyen Türkiyemspor’un genç yıldızları Eren’in mükemmel kafa golüyle skoru eşitlediler 1 - 1.

2.-1

Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra ev sahibi SG Blankenburg’un genç yetenekleri bir kez daha öne geçtiler 2 - 1.

İlk yarının son dakikalarında Semih’in atmış olduğu şık golle skoru 2 - 2 ‘ye getirir ve ilk yarı bu sonuçla biter 2 - 2.

3.-1

Soyunma odasında oyuncularına taktiksel direktif veren Baba ve oğuldan oluşan Çil antrenörler takımı ikinci yarıya sürdüğünden itibaren sahada adeta başka bir Takım vardı.

İkinci yarının başımda Emre’nin mükemmel golüyle 3 - 2 Türkiyemspor öne geçer. Bu golden sonra üst üste Karim, Semih ve Emre’nin üst üste atmış oldukları şahane gollerle bir anda skoru 6 - 2 getirerek üstünlüğü sağladılar.

Maçın son dakikalarında Çağdaş’ın üst üste şık iki golüyle skoru 8 - 2’ye getirerek maç Türkiyemspor’un galibiyetiyle biter.

4.-1

Bu sonuçla ligde 1. sıradalar.Ligde şimdiye kadar 8 maç yapıp 7 galibiyet alarak 21 puanla lider.

Rakip kaleye 61 gol atarak kendi kalesinde 11 gol gördüler.

Tecrübeli antrenörler baba ve oğul Hasan ve Emirhan Çil oyuncularını teker teker kutlayarak bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum dediler.

Zirvedeki Türkiyemspor U 12’nin kadrosu:

Kalede: Elian, Semih, Taha, Eren, Alperen, Çağdaş, Haydar, Emirhan, Karim, Emre, Yasin, Volkan

Editör: Gökçe Sevim