Biden ateşkes konusunda Hamas’ı suçladı Biden ateşkes konusunda Hamas’ı suçladı

Kabin memurları, uçak içinde çay ve kahve servisine dair anlattıkları gerçeklerle mideleri kaldırdı. Siz de okuduktan sonra bir daha uçakta çay veya kahve içemeyeceksiniz...

Uçuş görevlisi , kendisi de dahil olmak üzere birçok kabin memurunun uçak içinde bir şeyler içmekten kaçındığını söyledi.

Sorunu poşet çaylarda ya da granül kahvede aramayın: Kullanılan suyun ta kendisi asıl sorun!

Uçakta yeme içme konusunda alınabilecek önlemler

  • Şişelenmiş su tercih etmek: Kapalı şişelenmiş su, genellikle daha güvenilir bir seçenektir çünkü suyun kaynağı ve temizliği daha sıkı denetlenebilir.

  • Kahve ve çay yerine şişelenmiş içecekler tercih etmek: Kahve ve çayın su kaynağı uçaktaki musluk suyu olabilir, bu yüzden bu içeceklerde musluk suyu kullanılmış olabilir.

  • Kapalı su istemek: Uçuş sırasında sunulan suyun kapalı şişede olmasını talep etmek, içeceğiniz suyun temizliğinden emin olmanızı sağlar.

  • Kendi suyunuzu getirmek: Uçuşa kendi suyunuzu getirerek, kendi güvendiğiniz bir kaynaktan aldığınız suyu tüketebilirsiniz.

  • Buzdan kaçınmak: Buzun da musluk suyundan yapıldığını düşünerek, içeceklerinizde buz kullanmamak iyi bir önlem olabilir.

 Çünkü çay ve kahve yapmak için kullanılan suyun uçaktaki musluklardan elde edildiğini ve söz konusu suyun oldukça kirli olduğu şikayetler arasında yer aldı.

Kabin memurunun açıklamasına göre: su tankları neredeyse hiç temizlenmiyor ve iğrençler. O yüzden herhangi bir kabin memuruna sorun: Nadiren çay, kahve içeriz" şeklinde anlattı.

Tankların genellikle ancak bozulduklarında temizlendiklerini belirtti.  Ayrıca anne babaları, biberonları uçaktaki "sıcak su" ile temizlememeleri konusunda uyardı.

Editör: Habererk Com