Online bir flört uygulamasının yaptığı araştırmaya göre, arzularıyla ilgili kendilerine yakın gelen davranışları açıklayan insanlar üzerinde yapılan araştırmaya 500 bin kişi katıldı.

Fransa, zarif atmosferi ve güzel mekanlarıyla, kadınlar arasında en çok tercih edilen ülke olarak öne çıkıyor. Araştırma, Fransız kadınlarının cinsel ilişki sırasında başkalarının da bulunmasından hoşlandığını gösteriyor. İtalya ise ikinci sırada yer alıyor ve İtalyanların partnerleriyle mazoşist ilişkilerden keyif aldığı ortaya çıkıyor.

Almanya'da ise katılımcılar genellikle sapyoseksüelliği tercih ediyor gibi görünüyor. Aynı zamanda dövmeler ve piercingler Almanlar için çekici öğeler arasında sayılıyor.

Araştırma Yunan ve İspanyol kültürlerinin müziği sevdiğini gösteriyor. İspanyollar öpüşmeyi erotik bulurken, Yunanlar cinsel sohbetleri tercih ediyorlar.

Hollandalı katılımcılar, Almanlar gibi sapyoseksüelliği önemsiyorlar ve hoş kokulu parfümler de onları etkiliyor gibi görünüyor.

İngilizler edebiyatı tahrik edici olarak değerlendiriyorlar ve Birleşik Krallık'taki insanlar için feminizm her iki cinsiyet için de çekici bir unsur olarak kabul ediliyor.

İsviçre'deki katılımcılar, masajın cinsellikte en tahrik edici şey olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca Amerikalıların cinsel ilişki sırasında hazza ertelemeyi tercih ettikleri görülüyor. (Sözcü)

Editör: Habererk Haber Merkezi