Ülkücülere ve Ülkücü Harekete 'HAYDUT' diyen müptezele ithafen...

1- İLK ÜLKÜCÜ ŞEHİDİMİZ
Türk-İslam davasının 22 yaşında ilk şehidi olan Ruhi Kılıçkıran’ın yetim olduğunu ve 4 Ocak 1968’de Ankara Site Yurdu Kantininde iftarını açtıktan hemen sonra Komünist grubun saldırısı neticesinde şehid edildiğini Biliyor Muydunuz?…

2- KOMÜNİST KATLİAMI
17 Mart 1978 tarihinde Ömer Bayraklar, Salih Uluğ, Bahri Bilgin, Cevat Koca, Sinan Koca isimli 5 ülkücü işçinin aynı anda, Dev-Yol militanları tarafından katledildiğini biliyor musunuz? Ümraniye de oturan bu ülkücülerin hepsinin de Giresunlu olduklarını, Sinan ile Cevat’ın kardeş olduğunu... Sinan Koca’nın henüz 10 günlük bebeği olduğunu Biliyor Muydunuz?

3- 6 ÖĞRETMEN AYNI ANDA
18 Eylül 1979 tarihinde, Adana’da 6 ülkücü öğretmenin, arkalarından ateş açılmak suretiyle şehid edildiğini biliyor muydunuz? Ahmet Güleç, Davut Korkmaz, Müslüm Teke, Yılmaz Kızılay, Mustafa Karaca ve Özcan Doruk isimli öğretmenleri katleden komünist militanlardan çoğunun yakalanmadığını Biliyor Muydunuz?

4- 36 SAATTİR YEMEK YEMEMİŞTİ
8 Haziran 1970 tarihinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bahçesi’nde şehit edilen İnegöllü Yusuf İmamoğlu’nun yapılan otopsi sonucu 36 saattir yemek yemediğini .Şehit edilmeden önce okulun arka bahçesinde bulunan ağaçların altında son namazını kılan İmamoğlu’nun, cebinden sadece 35 kuruş çıktığını Biliyor Muydunuz?

5.- ÖNKUZU HEY, ÖNKUZU
23 Kasım 1970 yılında ülkücü şehid Ertuğrul Dursun ÖNKUZU’nun komünist militanlar tarafından ağır işkencelere sonucu şehit düştüğünü... Önkuzu’nun kırılmadık kemiği, patlamadık yerinin kalmadığını ve ağzından ciğerlerine bisiklet pompasıyla hava verilerek ciğerleri de patlatıldıktan sonra okulun 3. katının penceresinden aşağıya atıldığını biliyor muydunuz? BİL VE UNUTMA!

6- BAYKAL’IN KORUMASI
Ankara Etlik Lisesi son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Metin Öztürk’ün, Ankara’nın Etlik semtinde 13 Mart 1977’de, CHP’li Deniz Baykal’ın koruma polislerinden biri tarafından vurularak şehit edildiğini biliyor musunuz?

7- AVUKATI BİLE YOKTU
Yine 12 Eylül idaresi tarafından idam edilen Cevdet Karakaş’ı, avukat barolarından hiçbir avukatın savunmak istemediğini biliyor musunuz? Karakaş’ın, savunmasını kendisi yapmak zorunda olduğunu ve neticesinde suçsuz yere idam edildiğini biliyor musunuz?

8- 2,5 YAŞINDAYDI
17 Nisan 1978 tarihinde Malatya Belediye başkanı Hamit Fendoğlu’nun evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonucu, Hamit Fendoğlu, kızı ve 2 torununun şehid edildiğini biliyor musunuz? Torunu olan Selim Bozkurt Fendoğlu’nun daha 2,5 yaşında olduğunu… Küçük Selim Bozkurt’un babasının, vatani görevini yapmakta olduğunu Biliyor Musunu

9- 15 YAŞINDA ŞEHİT EDİLDİ
5 Eylül 1979 yılında, 5 komünist militanın çapraz ateşi sonucu şehit olan Adem Pekmezci isimli ülküdaşımızın henüz 15 yaşında olduğunu biliyor muydunuz?

10- 20 KURŞUN YEDİ
Ülkücü şehit Ahmet Evcimen’in basit bir suçtan dolayı arandığını halde, Bakırköy’deki Sürmeli otelinin önünde polisler tarafından 20’den fazla kurşunla şehid edildiğini…

11- 8 ÇOCUKLU ŞEHİT
Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Sarkeçili köyünden olan ülkücü şehit Ali Görkem’in, 37 yaşında ve sekiz çocuk babası olduğunu… Daha sonra olay yerine gelen polislerin, Görkem’in üzerinde ülkücü bir şairin şiirini bulunca ‘bir faşist daha temizlenmiş’ diyerek cesedini tekmelediklerini biliyor muydunuz?

12- 17 YAŞINDAYDI
Alican Karaosmanoğlu’nun, 18 Haziran 1977 yılında Mimar Kemal Lisesi öğrencisiyken, komunist militanların açtığı ateş sonucunda şehitlik mertebesine ulaştığını ve yaşının henüz 17 yaşında olduğunu biliyor muydunuz?

13- İŞKENCEYLE ŞEHİT OLDU
6 Ağustos 1979 da şehitlik mertebesine ulaşan Ali Çetin’in, vatani görevini asteğmen olarak yaptığı sırada, Kayseri’de bulunan ailesini ziyarete gittiğinde şehit olduğunu… Evli ve iki çocuk babası olan Çetin’in, komünist militanlar tarafından önce dişlerinin söküldüğünü, sonra üzerine asit dökülerek bıçaklandığını ve daha sonra yakıldığını biliyor muydunuz?

14- ARKADAN VURDULAR
Artvin’in Şavşat ilçesinden olan şehit Fuat Meydan’ın, bir kahvehanede televizyon seyrederken, sonradan gelip içeri giren ve arkasındaki bir sandalyeye oturan komünist bir militan tarafından kafasına ateş edilmek suretiyle şehit edildiğini…

15- 18 YAŞINDA
3 Haziran 1980 tarihinde şehit edilen Ali Koç’un, henüz 18 yaşında olduğunu biliyor muydunuz? Ve o yaşlarda Kayseri ÜGD’nin Plevne mahallesi şubesi başkanlığını yaptığını…

16- ANNESİNİN KUCAĞINDA…
Ali Osman Devecioğlu isimli ülkücü şehitimizin, yaşlı annesini emekli maaşını almaya götürürken, Çeliktepe’de komünist militanların silahlı saldırısına uğradığını, biliyor muydunuz? Kafasına isabet eden tek kurşunla olay yerinde annesinin kolları arasında, şehit olduğunu ve oğluna siper olmaya çalışan annesinin de ağır bir şekilde yaralandığını biliyor muydunuz?

17- AİLECE KATLEDİLDİ
Ali Rıza Altınok’un, 25 Haziran 1980’de İstanbul Gaziosmanpaşa’da MHP ilçe başkanlığı görevini yürütürken, Rami’deki evine silahlı bir baskın düzenleyen komünist militanlar tarafından kızı ve karısı ile birlikte vurularak şehit edildiğini...

18- KIZI OLMUŞTU !
İnşaat Mühendisi olan Ali Sünnetçi isimli evine giderkenpusu kurarak beklemekte olan üç komünist militanın silahlı saldırısı neticesi vurularak şehit olduğunu, biliyor muydunuz? Peki ya, hamile olan eşinin Ali Sünnetçi’nin şahadetinden sonra bir kız çocuğu doğurduğunu...

19- KAMYON DOLUSU KOMÜNİST
Ali Tezdoğan’ın, Eyüp MHP İlçe teşkilatının kurucularından olup yönetim kurulu üyesiyken, partiyi basmaya gelen bir kamyonet dolusu komünist militan tarafından kurşun yağmuruna tutularak, kendisine ait camcı dükkânında şehit edildiğini. Cenazesi, Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verildiğini biliyor musunuz?

20- SEYREDEN CEMAAT
Tunceli’nin Çemişkezek kazasından olan 24 yaşındaki Alper Tunga Uytun’un, Cuma namazını kılmak için gittikleri okul yakınındaki bir camiden çıkarlarken, cami önünde bekleyen bir grup komünist militanın saldırısına uğradıklarında, üç yerinden bıçaklanarak ağır yaralandığını. Yaralandıktan sonra, camiden çıkan ve olayı tepkisiz seyreden cemaata hitaben söylediği “Bir müslümana saldırılıyor, hiç biriniz müdahale etmiyorsunuz! Bu böyle giderse, korkarım sizler de aynı akıbete uğrarsınız.” sözünün, bir müddet sonra gerçekleştiğini ve cemaatten birçok insan daha sonra komünistlerin saldırılarına uğradığını… BİLİYOR MUSUNUZ?

Ülkücü Hareketin Mensuplarına Haydut Diyen İP MÜDİRESİ..!!!

Asıl Haydut: Banka soyup Askere Polise Kurşun Sıkan Deniz Gezmiş ve Onların Yol Arkadaşlarıdır!

Hani İttifak Yapıp, Yol Yürüdüğün ve hatta sana 15 Milletvekili verip, hazineden trilyonlarca lira yardım almana katkı sağlayan CHP ve Hamileridir!

Asıl Haydut: 15 Temmuz Kahpe Fetö Terör Saldırısında Türk Devletini Yıkmak, Türk Milletini Bölmek İsteyen, Seninde onlarca kere övdüğün Fethullah Gülen ve Piçleridir!

Asıl Haydut: Bebek Katili PKK'nın Siyasi Temsilcisi olan HDP ile, AKP-MHP Bloğuna karşı işbirliği yapanlardır!

Asıl Haydut: Fetöcüleri, Teröristleri Partisinden Milletvekili yapıp, TBMM'ye sokanlardır..

Asıl Haydut: Ülkücü Katili, Eli kanlı komünistler ile ittifak yapanlardır!

Asıl Haydut: Vatanı ve Milleti İçin Can Veren ÜLKÜCÜLERE Haydut Diyen Müptezellerdir!

HAYDUT ARIYORSAN PARTİNE BAK MERAL HANIM...

PARTİNİN MECLİS SIRALARINDA CEVABINI BULACAKSIN!