Ümit Özdağ sosyal medya hesabından sahte doktorların yaptığı ameliyatlar üzerine  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve adalet bakanı Yılmaz Tunç'a seslendi.

Geçen hafta bahsettiğim sağlık skandalı, bir çok suçun oluştuğu ve sahte doktorlarla ameliyatlar yapılan hastane ve yurtdışından hasta getiren firma ile ilgili olarak vücudunda geri dönülemez tahribatlara maruz kalan hastalar tarafıma ulaştı. Mağduriyetleri çok ciddi derecededir. 
2021 yılı Ekim ayında sadece Estetik Meme Ameliyatı olmaya gelen bir İranlı Kadına,  aslında doktor olmayan ameliyat yapılan B*** Tıp Merkezinde resmiyette Temizlikçi gözüken aslında laborant olan ama kendisini Estetik Plastik Cerrahı olarak tanıtan Suriyeli sahte doktor D***** N********** ameliyatı yapmıştır ancak ameliyathane şartlarında yapılmayan steril olmayan bir ortamda yapılan ameliyat nedeniyle İranlı Kadın vücudu geri dönülemez bir duruma gelmiş meme uçları çürümüş ve alınmış, karın kasları kesilmiş ve karın fıtığı oluşmuş bacaklardan yağ alıp memeye vermeye çalışılmış bacak derisi çürümüş. Şu anki durumda psikolojisi bozulmuş ve aile hayatı maddi durumu da tarumar olmuştur. Aynı Tıp Merkezinde Aynı kişilerce ilk ameliyatı düzeltmek adına 1 yıl içinde üst üste 20 ye yakın ameliyat yapılmıştır. Üst üste verilen narkozdan akciğerleri zarar görmüş ciddi yıkıma uğramıştır.

Durumun vahametinin anlaşılması için bu şekilde detaylıca durumu belirtmek istedim. Bu kadın GOP İlçe Sağlık Müdürlüğüne İl Sağlık Müdürlüğüne İstanbul Tabip Odasına ve Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetlerde bulunmuştur ancak bugüne kadar şikayetkerine dair hiç bir gelişme olmamış sonuçlanmamış ve bu suçu işleyenler bırakın cezalandırılmayı hala dahi yurtdışından hastalar getirerek merdivenaltı ameliyatlara devam etmektedir. 
Hastaları yurtdışından getirten Bayrampaşa'da bulunan Apeks Estetik Sağlık Dan. Tur. Dış Tic. Ltd. Şti.  (Şişlideki Apex değil) yetkilisi ve sahibi de M**** K***** doktor olmadığı halde kendisini hastalara doktor olarak tanıtmakta olup hakkinda bir çok şikayet olduğu halde hala dahi aynı şekilde başka isimlerle çalışmalara devam etmekte olduğu iddia edilmektedir.
İranlı kadın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hukuk devleti ama kimse şikayetlerimle ilgilenmedi tek ümidim sizsiniz Ümit Bey diyor hatta bana yazılı beyanda bulunmuş talep etmiş sorunumu dile getirin gündeme getirin diye suç isleyenlerin ceza almamasına feryat ediyor. 
Bu tür kaçak merdiven altı, sahte doktorlar, kötü işletmeler nedeniyle maalesef ki çok değerli Türk doktorlarımız Hastanelerimiz Sağlık Turizminde geldiği ivmeyi gelişmeyi kaybetmek üzeredir. 
Çünkü yabancı basında "Türk Doktorlar Kasap" başlığı ile İngiliz Daily Mail gazetesi haber yapmıştır.

Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve adalet bakanı Yılmaz Tunç bu ciddi ve organize olaylarla ilgilenmek isterse, isimleri tam olarak öğrenmek isterse ve tüm detaylı,belgeli,delilli bilgileri kendileriyle paylaşabileceğimi de duyururum.

Editör: Habererk Com