Özdağ, iki gün içinde kalan imzaları tamamlayacaklarını ve bugüne kadar 22 binden fazla imza toplandığını belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin Atatürkçüleri ve Türk milliyetçilerinin varlığını kimse unutmamalıdır diye ekledi.

HDP ile HÜDA PAR arasına sıkıştırmayacaklarını söyleyen Özdağ, Yeniden Refah Partisi tabanının kendisini ihanete uğramış hissettiğini ve partilerinin Cumhur İttifakı'na satılmış olduğunu düşündüklerini ifade etti.

Buna ek olarak, Cumhur İttifakı'na destek vermek istemeyen ama Millet İttifakı'na da destek vermek istemeyen insanların aday olarak Sinan Oğan'a destek vermesinin makul olduğunu söyledi.

250320232156430777983

Yeniçağ’dan İsa Karaarslan’ın haberine göre; ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan ve devam eden imza süreciyle ilgili Yeniçağ’a açıklamalarda bulunan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ “İki gün içerisinde kalan imzayı tamamlarız. Bugün 22 binden fazla imza aldık. Bu ülkede Atatürkçülerinin, Türk milliyetçilerinin yaşadığını kimse unutmasın. Türkiye’yi HDP ile HÜDA PAR arasına sıkıştırmayız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmasının ardından, Sinan Oğan’ın Yeniden Refah Partisi tabanına seslenmesinin sorulması üzerine Özdağ, “Yeniden Refah tabanı kendisini ihanete uğramış hissediyor. Partilerinin Cumhur İttifakı’na satılmış olduğunu düşünüyorlar. Bun bize de söylüyorlar. Cumhur İttifakı’na destek vermek istemeyen ama Millet İttifakı’na da destek vermek istemeyen vermeyecek insanların aday olarak Sinan Oğan’a destek vermesi makuldür.” ifadelerini kullandı.

Editör: Alp Kılıç