Zafer Partisi Fatih Teşkilatı'nın iki bina arasına astığı "Yerli ve milli Escobar" yazılı pankartı dün emniyet tarafından indirilmiş, partinin il ve Fatih ilçe başkanları ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınmıştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’na, üzerinde yüzü görünmeyen bir kafa resmi bulunan ve “Yerli ve milli Escobar” yazan pankart asılırken çekilmiş bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Videoda yer alan ifadelerle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya göndermede bulunan Özdağ, "Zafer Partisi, uyuşturucu baronları ve siyasetteki uzantıları ile Türk Emniyet tarihinin en sert mücadelesini verecek. Yerlisi ile yabancısı ile bütün Escobarların Türk gençliğine uzanan ellerini kıracağız" ifadelerini kullandı.

“Yerli ve milli Escobar” yazan pankart asılırken çekilmiş bir videoda fon müziği olarak kullanılan şarkının sözleri dikkat çekti.

Şarkıda, “Doldurdunuz her yere iti çakalı. Türk milletinin yurdu burası. Soylusu, soysuzu hüküm sürüyor. Bitecek artık, zafer geliyor” sözlerine yer veriliyor.

Editör: Yadigar Hanım