Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, uyuşturucuya yönelik yürüttükleri politikalarla ilgili yaptığı konuşmadan bir kesiti Twitter hesabından paylaştı.

Gazeteci Barış Terkoğlu’nun bir araştırmasını da alıntılayarak paylaşımda bulunan Özdağ, şunları söyledi:

“Milli birliğimize yönelik bir başka tehdit de uyuşturucu tehtididir. Gençliğimizin geleceği ile birlikte Türk milletinin geleceği de yok edilmek isteniyor. Zafer Partisi ve Ay-Yıldız Hareketi gençliği, uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele başlatacak. Sloganımız ‘Türk gençliği aldatılamaz’ Bir yandan uyuşturucu kartellerine PKK adlı uyuşturucu holdingine, kartellerin devlet içindeki ve dışındaki uzantılarına karşı amansız bir mücadele başlatacağız. 

Diğer yandan sağlıkta önceliklerimizden birisi uyuşturucudan arınma tedavi programları olacak. Çocukları uyuşturucu kullanan anne ve babalar sizlere söz veriyoruz; çocuklarınızı size geri vereceğiz. Ve söz veriyoruz bir gün kucağınıza sağlıklı torunlarınızı alacak ve torunlarınızı seveceksiniz.
Uyuşturucu çeteleri size de söz veriyoruz; lanet olası ruhunuz cehenneme gitmeden önce size cehennemi yeryüzünde yaşatacağız.”

Editör: Yadigar Hanım