Astrolog Meral Güven, Süper Lig’de son 3 sezonun şampiyonunu bilmişti. Güven 2023-2024 sezonunda şampiyon olacak takımı açıkladı.

Meral Güven, daha önce başarılı tahminlerde bulunmuş bir astrolog olarak dikkat çekiyor. Örneğin, son üç yılın şampiyonunu doğru tahmin etmişti. Geçtiğimiz 2022-2023 Süper Lig sezonuyla ilgili olarak ise Güven, "Galatasaray ilk başta başarısız bir performans sergileyecek. Hatta Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kesin gibi görünecek. Ancak son haftalarda Galatasaray beklenmedik bir çıkış yaparak şampiyonluğa ulaşacak" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

Ünlü astrolog Meral Güven, katıldığı bir YouTube programında 2023/2024 sezonunda hangi takımın şampiyon olacağına dair tahminde bulundu.

Güven, kendisine yöneltilen "Hangi takım 2023/2024 sezonunda şampiyon olur?" sorusuna "Fenerbahçe" yanıtını verdi. Ayrıca, daha önce yaptığı bir öngörüyü de hatırlatarak, "Daha önce de Fenerbahçe'nin iki yıl üst üste şampiyon olacağını, ardından küçük bir ara vereceğini ve sonrasında 7 yıl üst üste şampiyon olacağını söylemiştim" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KUPASI’NI BEŞİKTAŞ KALDIRACAK!

Astrolog Meral Güven "Türkiye Kupası'nı kim kazanır" sorusuna ise, "Bu sene Türkiye Kupası'nı Beşiktaş alacak" yanıtını verdi.

Editör: Habererk Haber Merkezi