Vatan Şaşmaz'ın Eşi Doğum Yaptı!

Vatan Şaşmaz'ın Eşi Doğum Yaptı!
Filiz Aker tarafından otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı doğum yaptı. Dünyaya gözlerini babasız açan bebeğe 'Asil Vatan' ismi verildi.

Ağustos ayında Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.

BÜYÜK SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDU

Otel odasında öldürülen ünlü sunucunun büyük sabırsızlıkla beklediği oğluna 'Asil Vatan' adının verildiği öğrenildi.

"BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM" DEMİŞTİ

43 yaşında yaşamını yitiren sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, "Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.