Misli.com Sultanlar Ligi’nde 18. hafta, PTT Spor - Fenerbahçe Opet karşılaşması ile devam etti. Sarı-Lacivertliler karşılaşmayı 3-0 kazandı ve haftayı galibiyetle kapattı.

Fenerbahçe Opet’in Brezilyalı oyuncusu Ana Cristina De Souza 19 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Anna Lazareva 16, Hristina Vuchkova 10 sayıyla galibiyette çift hanelere ulaşan isimler oldu.

Hem ligde hem Avrupa'da zirvede

Fenerbahçe Opet’in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva, etkili servisleriyle takımının galibiyetlerinde önemli bir rol oynamayı sürdürüyor. İki sezondur Fenerbahçe Opet forması giyen Arina Fedorovtseva, sezonun şu ana kadarki bölümünde servisten elde ettiği direkt sayılarla hem ligde hem de Avrupa’da bu alanda zirvede bulunuyor.

İki kategoride de ilk sırada

Misli.com Sultanlar Ligi’nde takımının oynadığı 17 maç ve 54 sette toplam 36 servis sayısına imza atan Fedorovtseva “En İyi Servisçi” sıralamasında hem set başına servis (0.67) hem de en çok servis sayısı (36) alanlarında ilk sırada yer alıyor.

Öte yandan, Fenerbahçe Opet'e transferi açıklandıktan sonra 7 bin civarında takipçisi olan sporcunun kitlesi 225 bine ulaştı.

Fenerbahçe Opet'in genç yıldızı Arina Fedorovtseva geçtiğimiz haftalarda ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Sarı-lacivertli kulübe transferinde Ali Koç'un etkili olduğunu söyleyen Arina, Galatasaray ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulunmuştu.

"İstanbul'a geldiğimden beri Türklerden evlilik teklifi alıyorum"

arina 2

"Yüzüğümü görünce çok üzüldüler "

"Oh... Sık sık size güzel olduğumu yazıyorlar ve kahve içmeyi teklif ediyorlar. İstanbul'a geldiğimden itibaren evlenme teklifleri alıyorum. Bu arada sol elimin yüzük parmağında ebeveynlerim tarafından verilen bir yüzük var. Fenerbahçe ile fotoğraf çekimi olduğunda bu yüzüğü fotoğrafta gördüler ve çok üzüldüler...

Çok fazla ilgi var ve benim yerimde olan birinin bununla başa çıkması zor. Ama en başından beri neden İstanbul'a gittiğimi kesin olarak anladım ve sadece buna odaklandım."

"Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim korkunç"

"Kimse bana zarar veremez ama Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim korkunç. Kulübümün renkleri sarı-lacivert, onlarınki sarı-kırmızı. Gerilimin boyutunu anlamanız için, Fenerbahçe'de kırmızı şeyler giymeniz önerilmez."

Editör: Merve Kankan