Apple,  Paralı Casus Yazılım Tehlikesine Karşı Uyarı Yaptı Apple, Paralı Casus Yazılım Tehlikesine Karşı Uyarı Yaptı

Meta, geçen yılın sonlarında duyurduğu yapay zeka tabanlı fotoğraf düzenleme araçlarını WhatsApp kullanıcıları için sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp, dünyanın en yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olarak, kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeni özellikler eklemeye devam ediyor. WhatsApp, Windows, Android ve iOS platformlarında sürekli olarak yeni testler yaparak, şimdi de yapay zeka destekli düzenleme araçlarını geliştiriyor. Android’de kullanıma sunulan en güncel WhatsApp beta sürümünde, bu yeni yapay zeka destekli düzenleme araçları keşfedildi.

Bu araçlar, kullanıcılara metin yazarak özel arka plan görselleri yaratma ve mevcut arka planları genişletme imkanı tanıyor. WhatsApp’ta bir durum güncellemesi yaptığınızda veya birine fotoğraf gönderdiğinizde, resim düzenleyici içinde bu yeni yapay zeka araçlarıyla karşılaşacaksınız. Bu özelliklerin, gelecekte tüm WhatsApp kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulması planlanıyor. Ancak, bu yeni yapay zeka özelliklerinin kullanıcılara ne zaman açılacağı henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak: Haber Merkezi