Anlık mesajlaşma platformu WhatsApp uygulamaya koyduğu yeni özellikleri tanıttı. WhatsApp, aynı anda 32 kişiye kadar görüntülü görüşmenin artık mümkün olduğunu açıkladı.

Görüntülü aramalar için katılımcı sayısı dört kat artıran Whatsapp'ta katılımcı sayısının 32'ye yükseltildiği duyuruldu. Bunun yanı sıra yine görüntülü görüşmelerde kullanılacak farklı özellikler de uygulamaya eklendi.

İŞTE YENİ ÖZELLİKLER...

32 kişilik arama: Sesli aramalarda olduğu gibi artık cep telefonunuzdan 32 kişiye kadar, eskiye göre dört kat daha fazla görüntülü görüşme yapabilirsiniz.

Arama katılımcılarına mesaj gönderin veya sessize alın: Bir katılımcıya uzun basmak, video veya ses beslemesini büyütür ve aramaları devam ettirirken onları sessize almanıza veya ayrı ayrı mesaj göndermenize olanak tanır.

Arama bağlantıları: İster son dakika araması yapın, ister ileri zamana planlayın, bir arama bağlantısını paylaşarak insanları kolayca grup görüşmesine davet edebilirsiniz. 

TASARIM DA DEĞİŞTİ

Renkli dalga biçimleri: Artık kamera kapalıyken kimin konuştuğunu kolayca görülebilir.

Görüşme sırasında banner bildirimleri: Yeni birinin bir grup görüşmesine katıldığını görülebililir.

Resim içinde Resim (iOS): Şimdilik beta testindeki bu özellik, yeni yılda kullanıma sunulacak. Simge durumuna küçültülmüş arama içi video ekranı sayesinde arama sırasında diğer çoklu işlevlerinizi de gerçekleştirebileceksiniz.

Editör: Yadigar Hanım