MTP Lideri Ahmet Yılmaz katıldığı programda hükümete, "Torunlarınız bile FETÖ ile ortak" diyerek çıkıştı. Yılmaz şunları söyledi:

"FETÖ İLE TORUNLARINIZ BİLE ORTAK"

"Paralel yapı diyorlar, yalan. Ortak yapı. Bunlarla dünür olan sizsiniz, şirketleri ortak olan sizsiniz, tarlaları ortak olan sizsiniz, gazeteleri, televizyonları ortak olan sizsiniz. Torunlarınız bile ortak, nasıl ayrılacaksınız. Kandırılmadınız, onlarla beraber 15 yıldır bu milleti siz kandırdınız."

"15 TEMMUZ GECESİ MECLİS VE GENELKURMAY CİVARINDA İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI DOLAŞIYORDU"

15 Temmuz gecesi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atan Yılmaz, Meclis ve Genelkurmay semalarında drone diye tabir edilen insansız hava araçlarının dolaştığını ve bunları da kendi gözleriyle gördüğünü söyledi. Yılmaz'ın iddiaları şu şekilde:

"O gün 15 Temmuz akşamı yaşananları söyleyeyim. Ankara'da yaşıyorum. Görülmeyeni, kimsenin yazmadığını da söyleyeyim. Benim evim Meclis ve Genelkurmay'ı gören bir yerde. Havada hiç saymadıysam 20 tane drone (İnsansız Hava Aracı) saydım. Saat 11 ile sabah 4'e kadar. Üzerlerinde de yüzde 99 kameralar vardı. Birileri, o anı saniye saniye izlediler. Bunun ne olduğunu da çok uzun süre sonra anlayacağız, bunun pislikleri dökülecek. Ben AKP'nin içindeki bir kanadın bundan birebir bilgisi olduğunu düşünüyorum, zannım bu."

"SANDIKTA OYUNU BOZKURTLAR BOZACAK, NİHAT DOĞAN'IN EVET DEDİĞİ YERE EVET DEMEYECEK"

16 Nisan günü bozkurtların sandıkta hayır diyeceğini ifade eden MTP Genel Başkanı Yılmaz, "Kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmayacak" ifadesini kullandı ve şunları söyledi:

"Bu oyunu bozarsa sandıkta yine bozkurtlar bozacak. Sandık açıldığında herkesle iddiaya girebilirim, kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmayacak. Bozkurtlar hayır diyecek. Bu sandığın hükmünü bozkurtlar verecek. Sayıları yeter, güçleri yeter. Dimdik duracaklar. Hayır mı şer mi, inanıyorum hayır diyecekler. Ne yaparsanız yapın bu millet Nihat Doğan'ın evet dediği yere evet demeyecek. Badem bıyıklı Yeliz'in evet dediği yere oy vermeyecek."

Editör: TE Bilişim