Sezon finaline giren “Yalı Çapkınıdizisinin yeni sezon için tüm hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi gelmeye hazırlanan dizide değişiklikler söz konusu. İddialara göre diziye veda edecek olan isimler belli oldu. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizide gözler kadroya çevrildi. Halis Ağa'yı canlandıran Çetin Tekindor'un diziye veda edeceği iddia edilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çetin Tekindor'un ayrılık haberlerinin henüz netleşmediği biliniyor. Yeni sezonda dizide olmayacak iki isim belli oldu.

Dizide ağanın torunlarını canlandıran Saffet (Baran Bölükbaşı) ve Tarık (Ediz Akşehir) diziye veda edecek isimler arasında.

Diziye dahil olacak yeni bir karakter olduğu da iddialar arasında. Yeni karakterlerden birisi Halis Ağa'nın torunu olacak. Henüz ismi belli olmayan karakteri oynayacak kişinin Taro Tekin olacağı iddia edildi. Altuntaş'ın haberine göre, Halis Ağa'nın kızı için ise kulislerde öne çıkan isim ünlü oyuncu Binnur Kaya oldu. Binnur Kaya'nın kadroya dahil olmasının reytinglere olumlu etki yapacağı düşünülüyor.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı