Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı, Atatürk'ü ölüm yıldönümü öncesinde 6 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde andı.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve Şükran Ovalı'nın oynadığı dizide yayınlanan '10 Kasım' sahnesi sosyal medyayı salladı.

İzleyenlerin tüylerini diken diken eden sahnede Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım sabahını canlandırıldı.

Adliyede geçen sahnede siren seslerinin duyulmasıyla birlikte herkes bir dakikalık saygı duruşuna geçti. 10 Kasım'ın unutulmadığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yargı'nın 10 Kasım sahnesine "Kalbimi bıraktım bu sahneye", "Yargı çok güzel bir 10Kasım sahnesi yaptı. Tüm oyuncuların 1 dakika boyunca saygı duruşunda durmaları çok şıktı. Helal olsun tüm ekibe. Hem duygulandık hem de gururlandık", "Sahnenin güzelliği der susarım", "Yas günümüze 4 gün kalmışken yapılan bu siren sesi, saygı duruşu ve Ata'mız... Harika bir detaysın Yargı", "Size bir kere daha kocaman teşekkürler", "Tüyler diken, yazan ellerine sağlık Sema Ergenekon, "10 KASIM ancak bu kadar güzel anılabilirdi. Tebrikler Yargı" gibi yorumlar yapıldı.

Editör: Yadigar Hanım