Geleceğin Kadın Liderleri Programı'na başvurular başladı
Sanofi Türkiye ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle 2010 yılından beri düzenlenen Geleceğin Kadın Liderleri Programı'nın (GKL) 15. dönemi için başvurular başladı. Bu yıl 100 genç kadına daha liderlik yolculuğunda fırsat sunulacak.
Bugüne kadar 1850 genç kadın mezun verdi. Program, kadınların iş dünyasında daha fazla yer almasını ve genç kadınların toplumsal ve profesyonel yaşamda güçlü, özgüvenli ve görünür olmalarını hedefliyor. Katılımcılar, programa katılarak iş yaşamına hazırlık için gerekli bilgi, beceri ve ağlara erişim sağlayacak ve istihdamda eşitlik için daha fazla şans yakalayacaklar.
2025 veya 2026 yılında üniversite mezunu olacak, tercihen burslu, staj veya yarı zamanlı iş deneyimi olan, sosyal sorumluluk projelerinde yer almış, gelişime açık ve yüksek kariyer hedefleri olan genç kadınlar 31 Ağustos'a kadar geleceginkadinliderleri.org adresinden başvurabilirler. Seçilecek 100 genç kadın, 6-7 Kasım'da İstanbul'da düzenlenecek eğitime katılacak ve 'Geleceğin Kadın Liderleri' mezun ağına dahil olacak. Eğitimde teknoloji, proje yönetimi, girişimcilik, sürdürülebilirlik, hikaye anlatıcılığı ve ilişki tasarımı gibi konular ele alınacak. Eğitimin sonunda katılımcılar sertifika alacak, mezun ağına katılacak ve GKL İlham Buluşmaları'nda deneyimlerini paylaşacaklar. Programın toplumsal etkisini ölçen Yatırımın Sosyal Geri Dönüşü (SROI) raporu, her 1 birimlik yatırımın 6 katı değerinde geri dönüş sağladığını gösteriyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.