Zafer Partisi  Altınordu Belediye  başkan adayı Yener Turan , seçim kampanyası kapsamında yoğun bir ilgi ve destekle karşılanıyor. Turan ve ekibi, Altınordu halkına yönelik önemli vaatlerde bulunarak, 1 Nisan'da gerçekleşecek seçimde zafer sözü veriyor.

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt

Yener Turan, Altınordu için yaptığı çalışmalarda, halkın beklentilerine karşılık verecek projeleri hayata geçireceğini vurguluyor. Yapılan ziyaretler sırasında vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karşısında Turan, "1 Nisan’da Altınordu’da zaferi biz kazanacağız. Az kaldı, Ordumuz 1 Nisan sabahı hep birlikte Altınordu Belediyesine işe gideceğiz" şeklinde önemli mesajlar verdi.

Yener Turan, seçim sürecinde diğer adayların sadece konuşarak oylarını kaybettiğini, kendisinin ise tanındıkça destek gördüğünü ifade ediyor. Orduluların emek hakları için direnen bir lider olarak öne çıktığını belirten Turan, "Sevdamız belli. Var bir hayalim, Ordum için. Bu sefer emek hakları için direnen Ordulular benimle olacak. Zafer, Ordu'nun olacak" diyerek seçmenlere umut dolu mesajlar verdi.

Yener Turan, çalışmalarını aralıksız sürdürerek, halkın beklentilerine uygun bir yönetim vaadiyle Altınordu Belediye başkanlığı için mücadele ediyor.

Kaynak: HABERERK