BAŞAK BURCU

Geçmişlerinde mutlaka uzun bir ilişki ya da evlilik vardır. Bu ilişki onları bir bakıma bağımlı hale getirmiştir. Attıkları her adımda mazinin acısını hissederler. Yeni kuracakları ilişki de bu adımlardan sadece birisidir.

Sinirli insanlardır, karşılarındakine güvenmezler ve sürekli kıskançlık krizleri çıkarırlar. Onlara sorduğunuz tüm soruların asla tam bir cevabı yoktur. Sürekli bir yanlarını saklarlar.

Dış dünyaya öyle katı bir duvar çekmişlerdir ki, o duvarları aşabilmek imkansız hale gelmiştir. Sizi kendilerinden ittikleri gibi, sizin de karşınızdakinin bir parçası olma çabalarına yanıt vermezler.

İKİZLER BURCU

Beraber geçirdiğiniz her günü festivale çevirmeye kalkarlar. Önerdikleri aktiviteler size bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlar ve anlamsızlaşır. Ama işi onlara bıraksanız, "Haydi parka gidelim" diyen çocuklar gibi sizi sürekli peşlerinden sürükleyeceklerdir.

Tüm bu enerji patlamalarına karşın, işler ciddileşince dev tembellere dönüşürler. Muhtemelen sizin tek elinizle yapacağınız işlerle uğraşıp, tükendiklerini iddia ederler. Her şeyi sizden beklerler.

Oturdukları yerden yemekleri önlerine gelsin, faturalarını sihirli eller ödesin isterler. Hayatın gerçeklerini kabul etmekten de kaçınırlar.

YAY BURCU

Sorumluluktan kaçma eğilimindedirler ama harika işlere sahip olabilirler. Kendi evleri, arabaları, bol paraları da olabilir. Yani, rahatları yerindedir.

Ama bu rahat öylesine tatlıdır ki, düzenlerini asla bozmak istemezler. Beraber yaşamak ya da evlenmek gibi bir düşünceniz mi var? Asla yanaşmayacaktır.

Sizden sürekli kendi düzenlerine ayak uydurmanızı beklerler; ama rahatları sarsılacaksa tek bir adım bile atmazlar.

OĞLAK BURCU

Sizi sevdiklerinden daha çok kendilerini sevdiklerinden emin olabilirsiniz. Genellikle gözleri kendilerine "muhtaç" kişileri arar. Kendilerinin olağanüstü özelliklere sahip olduklarını düşündüklerinden, karşılarındakinin önemsediklerini önemsemez, gereksiz görürler. Baskın kişilerdir.

Olayları kolaylıkla kendi çıkarları doğrultusunda manipüle eder ve üste çıkarlar. İlk tanıştığınızda sizi romantik hamleleri ve zekalarıyla etkilerler. Ama aslında bunların hepsi sinsi bir planın parçasıdır.

Editör: TE Bilişim