Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, partilerinin yerel seçimlere kendi amblem ve adaylarıyla katılacağını, 81 il, 973 ilçe ve 394 belde için hazır olduklarını açıkladı. Ayrıca, 30 yaş altı gençler, yüzde 40 ve üzeri engelliler, deprem ve sel mağdurları, şehit ve gazi yakınlarından aday adayı başvuruları için özel bir katkı payı alınmayacağını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor, düzenledikleri basın toplantısında, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu. Zor, Milli Görüş'ün belediyecilik alanında önemli hizmetlere imza attığını ve Yeniden Refah Belediyeciliği'nin insan merkezli, dürüst, vizyon sahibi ve çalışkan bir yaklaşımla hizmet vereceğini vurguladı. Zor, 81 il, 973 ilçe ve 394 belde için parti amblemi ve adaylarıyla seçimlere gireceklerini ifade etti.

Ayrıca, gençlerden, engellilerden, deprem ve sel mağdurlarından, şehit ve gazi yakınlarından aday adayı başvuruları için özel bir katkı payı alınmayacağını da belirtti. Zor, yerel seçimlerde Milli Görüş ideallerini bir kez daha hayata geçireceklerini ifade etti. (DHA)

Editör: Habererk Haber Merkezi