AFAD: Balıkesir Sındırgı'da 786 artçı deprem

AFAD: Balıkesir Sındırgı'da 786 artçı deprem
Balıkesir Sındırgı'da 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından 786 artçı deprem kaydedildi.

10 Ağustos'ta Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 12 Ağustos saat 09.00 itibarıyla 786 artçı depremin kaydedildiğini duyurdu. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu artçı depremlerden 17'sinin büyüklüğünün 4,0 ve üzerinde olduğu belirtildi.

Sındırgı'daki depremin ardından yaşanan artçı sarsıntılar, bölge halkında endişe yaratmaya devam ediyor. AFAD, deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor ve vatandaşları bilgilendirmeye devam edeceğini açıkladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.