Ahmet Serkan Tuncer: İnsanlık değerlerini hatırlayacağız

Ahmet Serkan Tuncer: İnsanlık değerlerini hatırlayacağız
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Kurban Bayramı mesajında dayanışma ve hoşgörü vurgusu yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Kurban Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayımladı. Mesajında bayramların, toplumda dayanışma ve hoşgörüyü güçlendiren özel günler olduğunu vurguladı. Tuncer, bayramların birlik ve beraberlik zamanları olduğunu, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlattı.

Başkan Tuncer, Kurban Bayramı'nın küskünlüklerin sona erdiği, barış ve hoşgörünün yeniden hayat bulduğu kıymetli bir zaman dilimi olduğunu belirtti. İhtiyaç sahiplerini unutmadan, insanlık değerlerini daha güçlü bir şekilde hatırlayacaklarına inandığını ifade etti. Mezitli Belediyesi olarak bayram öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için ekiplerin görev başında olacağını söyledi.

Belediye ekiplerinin bayram boyunca sahada olacaklarını ve gerekli desteği sağlayacaklarını belirten Tuncer, tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Sağlık, huzur ve barış getirmesini dilediği bayramın, ülkeye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.