Akşehir'de öğretmen Onur Uçkun'un cesedi bulundu
Konya'nın Akşehir ilçesinde, evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ilkokul öğretmeni Onur Uçkun'un (35) cesedi, 135 metre derinlikteki bir uçurumda bulundu. Uçkun'un 42 BM 226 plakalı otomobiliyle birlikte uçurumda olduğu belirlendi. Olay, 12 gün önce kendisi gibi öğretmen olan Tuğba Uçkun ile evlenen Onur Uçkun'un kaybolmasıyla başladı.
İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini inceleyerek Uçkun'un otomobilini Akşehir'in Yalvaç çıkışında, 04.35 sıralarında tespit etti. Cep telefonu sinyalinin Cankurtaran mevkisinde alınması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, bölgedeki bir çobanın ihbarı sonucu dronla yapılan incelemede, Uçkun'un otomobilinin uçuruma düştüğü anlaşıldı.
AFAD ekipleri, 135 metre derinlikteki uçuruma inerek Onur Uçkun'un cesedini otomobilinin dışında buldu. Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Uçkun'un cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından Ilıcak Mahallesi'nde toprağa verilecek. Alınan ifadelerde, Uçkun'un eşiyle gece geç saatlere kadar düğün fotoğraflarını incelediği ve sabah olduğunda kendisine ulaşamadığı öğrenildi.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.