Alaşehir'de ölü bulunan Savaş Ok'un ölüm nedeni araştırılıyor

Alaşehir'de ölü bulunan Savaş Ok'un ölüm nedeni araştırılıyor
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bulunan ve vücudunda darp izi olmayan Savaş Ok'un ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 27 yaşındaki Savaş Ok isimli şahıs, hafif ticari aracının içinde ölü bulundu. Olay, dün saat 17.30 sıralarında Ilgınköy Mahallesi yakınlarındaki bir arazide park halindeki araçta hareketsiz yatan bir kişiyi gören çevre sakinlerinin jandarma ve sağlık ekiplerine ihbar etmesiyle ortaya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan Savaş Ok'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Evli ve bir çocuk babası olan Ok'un, ailesiyle birlikte zeytin ve zeytinyağı satışı yaparak geçimini sağladığı öğrenildi. Yapılan ilk incelemede, Ok'un vücudunda herhangi bir darp veya yara izi bulunmadı.

Savaş Ok'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otopsi sonucunda ölüm nedeni netlik kazanacak.

27058-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.