Anamur'da feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Mersin'in Anamur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin çöp toplama kamyonuna arkadan çarpması sonucu temizlik işçisi Adem Oğuz (44) hayatını kaybetti, Yusuf Alataş (42) ise ağır yaralandı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Ali B.'nin 1.93 promil alkollü olduğu belirlenirken, hafif yaralanan sürücü tedavi sonrası tutuklandı.
Kaza, dün gece saat 04.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda yaşandı. Ali B.'nin kullandığı 07 AHA 930 plakalı otomobil, Adem S.'nin kullandığı 33 ADE 207 plakalı belediye çöp kamyonuna arkadan çarptı. Çöp boşaltma sırasında yaralanan Adem Oğuz ve Yusuf Alataş ağır yaralanırken, Ali B. ve yanındaki iki kişi hafif yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı.
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Adem Oğuz hayatını kaybetti ve cenazesi otopsi için morga gönderildi. Yusuf Alataş'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Alkollü araç kullanmaktan tutuklanan Ali B.'nin tutuklandığı öğrenildi. Kazanın güvenlik kameralarına yansıdığı da gelen bilgiler arasında.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.