Ankara'da sağanak sel felaketi: Çok sayıda otomobil zarar gördü

Ankara'da sağanak sel felaketi: Çok sayıda otomobil zarar gördü
Ankara'da şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde çok sayıda otomobil zarar gördü, bazı binaların bodrum katları sular altında kaldı.

Başkent Ankara'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış, birçok bölgede olumsuz etkilere yol açtı. Yağışın günlük yaşamı aksattığı gözlenirken, kent genelinde çok sayıda otomobilde hasar meydana geldi. Bazı binaların bodrum katları sular altında kalırken, kaldırımlar ve yollar da zarar gördü.

Bademlik Mahallesi Itri Caddesi'nde ikamet eden ve selde otomobili zarar gören Mehmet Kızıltoprak, yaşadığı anları anlattı. Yağmurun başlangıçta hafif olduğunu ve kısa süreli olacağını düşündüğünü belirten Kızıltoprak, "Camdan bakınca yukarıdan konteynerlerin gelmeye başladığını gördüm. Otomobilimi çekmek için aşağı indim. Az kalsın sele ben de kapılıyordum. Direğe tutundum, götüremedi. Ondan sonra araçlar kaymaya başladı. Birbirlerine çarptılar. Çok kötüydü, gerçekten çok kötüydü" dedi.

Kızıltoprak'ın ifadesi, selin şiddetini ve yaşanan paniği gözler önüne serdi. Yağışın neden olduğu maddi hasarın boyutları henüz netlik kazanmazken, yetkililerin selin etkilerinin azaltılması için çalışmalar yürüttüğü belirtildi. (DHA)

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.