Antakya'da kamyon restoran bahçesine düştü: Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Antakya'da kamyon restoran bahçesine düştü: Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
Hatay'ın Antakya ilçesinde kamyonun 8 metre yükseklikten düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde meydana gelen ve bir kamyonun 8 metre yükseklikten bir restoranın bahçesine düştüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kaza, 14 Temmuz'da gece saatlerinde Narlıca Mahallesi'nde yaşandı. M.T. yönetimindeki 31 AKS 103 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak 8 metre yükseklikten düştü.

Kazada, kamyonun çarptığı bir kişi ile sürücü M.T. yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Güvenlik kamerası kayıtları, kazanın ayrıntılarını gözler önüne serdi. Görüntülerde kamyonun kontrolden çıkış anı ve restoran bahçesine düşüşü net bir şekilde görülüyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.