avcılar'da iki gündür haber alınamayan Ali Kaptan ölü bulundu

avcılar'da iki gündür haber alınamayan Ali Kaptan ölü bulundu
Avcılar'da kayıp olarak aranan Ali Kaptan, evinde ölü bulundu.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, iki gündür kendisinden haber alınamayan 32 yaşındaki Ali Kaptan, evinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Firuzköy Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir binanın dördüncü katında ikamet eden ve tekstil sektöründe çalışan Kaptan'a yakınları, 2 gündür ulaşamamış ve durumu yetkililere bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

Savcılık izniyle binaya giren ekipler, Ali Kaptan'ı yatağında hareketsiz buldu. Yapılan kontrolde, Kaptan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Epilepsi hastası olduğu belirtilen Kaptan'ın ölümüyle yakınları büyük üzüntü yaşadı. Cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

249082-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.