avcılar'da kiracı kayıplara karıştı
Avrupa yakasında bulunan Avcılar ilçesinde, Volkan Pozan isimli vatandaş, üç aydır kendisine ulaşamadığı yabancı uyruklu kiracısının evine girmek için yetkililerden yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Eve giren ekipler, içeride kimsenin olmadığını tespit etti. Yapılan incelemede kiracının kirayı ödemeden ortadan kaybolduğu anlaşıldı.
Aynı binada yaşayan bir komşu, aylar önce kiracının çocuklarıyla birlikte bavullarla binadan ayrıldığını gördüğünü belirtti. Ev sahibi Volkan Pozan ise, üç aydır kiracısından haber alamadığını ve hayatından endişe duyduğu için yetkililere başvurduğunu ifade etti. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin de katılımıyla yapılan operasyon sonucunda evde kimsenin bulunmaması, kiracının yurt dışına kaçmış olma ihtimalini güçlendirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.