Bağcılar'da kaza: 3 yaşındaki çocuğa çarpan sürücüye dava
Bağcılar'da meydana gelen bir trafik kazasında, 3 yaşındaki Emir Poyraz Keser, 16 Mayıs Cuma günü saat 17.30 sıralarında 100. Yıl Mahallesi 2233. Sokak'ta 34 FN 7750 plakalı bir otomobile çarptı. Olay anı, sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük çocuk, aracın altında kaldıktan sonra çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı ve çarpan otomobille birlikte hastaneye kaldırıldı.
Çocuğun babası Salih Keser, yaşanan olayla ilgili olarak şikayette bulundu. Keser, sürücünün olay yerinden kaçmaya çalıştığını ancak çevredeki vatandaşların müdahalesiyle durdurulduğunu belirtti. Keser, maddi ve manevi tazminat talep ettiğini, karakoldan gerekli bilgileri alamadığını ve konunun takipçisi olacağını ifade etti. Ayrıca, çocuğunun akciğer ve dalaklarında yırtıklar olduğunu ve ikinci kısım raporlarının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.
Salih Keser, kazanın, çocuğunun sokağın karşısına geçerken meydana geldiğini ve sürücünün çocuğu görmediğini belirtti. Sürücünün ise 'kediye vurdum', 'kaldırıma vurdum' gibi açıklamalar yaptığını söyleyen Keser, şahsın olaydan sonra ortadan kaybolduğunu ve kendisinin şikayetçi olduğunu vurguladı.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.