BASKİ, Gönen'de 15 Bin Metrelik Şebeke Hattını Değiştiriyor

BASKİ, Gönen'de 15 Bin Metrelik Şebeke Hattını Değiştiriyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, BASKİ tarafından yaklaşık 15 bin 730 metrelik içme suyu şebeke hattının yenilenmesi çalışmaları başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı çalışmaları Gönen'in Denizkent ve Gündoğan mahallelerinde devam ediyor. BASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, sık arıza veren yaklaşık 15 bin 730 metrelik içme suyu şebeke hattının yenilenmesine başladı. Bu kapsamlı proje, bölgedeki su kesintilerine kalıcı bir çözüm getirmeyi amaçlıyor.

15 bin 730 metrelik yeni içme suyu hattının yanı sıra, 900 metrelik bir hat tamamlandı. Çalışmalar, sanat yapıları ve mekanik imalatları da içeriyor. BASKİ ekiplerinin hızlı müdahalesi ve vatandaş odaklı çalışmaları takdir görüyor. Projenin tamamlanmasıyla, su kayıp ve kaçak oranlarının azalması ve işletme maliyetlerinde düşüş bekleniyor.

Gönen'deki vatandaşlar, BASKİ'nin çalışmalarıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirdi. "Ahmet Başkan'ımız bizim sesimizi duydu" diyen vatandaşlar, uzun süredir yaşadıkları su kesintilerinin sona ereceğini belirterek Başkan'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.